Nyheter

 • Olaviken-konferansen 2019

  Tema som tverrfaglige intervensjonsmodell for utfordrende adferd, smerter hos eldre, adferdsaktiviering for eldre med depresjon, hukommelsestimulerende terapi, søvn og døgnrytme i eldre år, seksualitet i alderdommen og pårørendeperspektiver.

 • Pakkeforløp og forløpskoordinatorer

  Å være en del av et pakkeforløp vil si at du som pasient får et utrednings- og behandlingsforløp som er helhetlig og uten unødvendig ventetid. Pakkeforløp innebærer at du som pasient skal få vite hva som skal skje, når og hvem som har ansvaret.

 • Ola-skolen - Program høst 2019

  Høsten 2019 skal vi holde tre spennende kurs innen: * demens og utfordrende atferd samt angst og depresjon hos eldre * Hukommelsesstimulerende terapi (HST) samt tverrfaglig intervensjonsmodell for utfordrende atferd ved demens (TID modell)

 • Smitteproblematikk drikkevann – Askøy kommune

  Smitteproblematikk drikkevann – Askøy kommune – hva gjelder for NKS Olaviken?

 • Eldre-og folkehelseministeren til NKS Olaviken

  Mandag 24.juni fikk NKS Olaviken storfint besøk av Sylvi Listhaug med følge. Ifm en rundtur i ulike kommuner rundt Bergen og på div sykehjem, var det naturlig at hun også stakk innom landets eneste alderspsykiatriske sykehus.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.