Ledige stillinger

Har du lyst til å arbeide ved NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus?

NKS Olaviken har et spennende og engasjert fagmiljø med ulike yrkesgrupper som jobber i team for å gi våre pasienter en best mulig utredning og behandling. Her er det lærings- og utviklingsmuligheter for alle fagmiljø og alle aldersgrupper!

For å søke en stilling må du registrere søknad og cv i rekrutteringssystemet Webcruiter. Eventuelt utlyste stillinger vil vises under. Følg lenken for hele utlysningsteksten og søknadsinformasjon.
For spørsmål, kontakt oss på olaviken@olaviken.no eller 56 15 10 00.

 

  • Legg gjerne inn en åpen søknad og CV

    Konkrete ledige stillinger blir lagt ut som egne annonser via WebCruiter. Du vil ikke bli kontaktet dersom det ikke er noe aktuelt i forhold til din kompetanse og erfaring, og våre behov. Vi er alltid på utkikk etter riktig og god kompetanse nå og ...

  • Vi søker helgevakt ved vårt sykehus og sykehjem (Huntington)

    Vi ser etter deg som er en engasjert vernepleier, sykepleier eller helsefagarbeider. Det er viktig for oss er at du har interesse for det psykiatriske fagfeltet og har de rette personlige egenskaper. Assistenter/ufaglærte kan også søke. Vårt tverrf...

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.