Kjøkken
På NKS Olaviken har vi et veletablert kjøkken som lager det meste av maten som serveres på sykehuset. Staben består av kvalifiserte medarbeidere som hver dag sørger for god og ernæringsriktig mat. Det legges stor vekt på et sunt og variert kosthold, med gode tilbud til våre brukere. Maten er hjemmelaget og næringsrik, og det står fisk på menyen 3 dager i uken. Kjøkkenet produserer også det meste av brød og kaker selv. Fra vårt kjøkken serverer vi årlig omkring 71 580 måltider til våre brukere og ansatte. Måltidene tilstrebes av å skape glede og nytelse for pasienter og ansatte, men de spiller samtidig en avgjørende rolle for pasientene sin behandling og restitusjon. Våre kjerneoppgaver er derfor å sikre at den maten vi serverer er både rik på næring, er av kulinarisk høy kvalitet og tilpasset våre brukeres matkultur og smak. Kontakt: Administrasjonssjef: mette.franck.johnsen@olaviken.no, tlf +47 478 02 095 Kjøkkensjef: ronny.nilsen@olaviken.no, tlf +56 15 10 16