Alderspsykiatrisk poliklinikk

Ved alderspsykiatrisk poliklinikk utreder vi tilstander der det er mistanke om demens. Vi tilbyr også undersøkelse og behandling av eldre med nyoppståtte psykiatriske sykdommer. 

Les mer om Alderspsykiatrisk poliklinikk

Alderspsykiatrisk poliklinikk

Poliklinikken har lokaler på Haraldsplass Diakonale sykehus i 7. etg. Vanligvis skjer utredningen her, men noen ganger gjør vi utredningen i pasientenes hjem eller i institusjonen pasienten oppholder seg.
Utredningen skjer oftest i et tverrfaglig team der lege og/eller psykolog og sykepleier inngår.
Etter utredningen får pasient og pårørende muntlig tilbakemelding om resultatet. Skriftlig informasjon sendes til henvisende lege.
Vi gir også oppfølging og behandling til eldre med kompliserte tilstander, hvor psykiske plager og/eller kognitiv svikt er en del av tilstandsbildet.
Vi samarbeider som oftest tett med pårørende i forbindelse med utredning og behandling, og kan også tilby pårørendesamtaler.
For eldre som er beboere på sykehjem kan behandlingen bestå av råd og veiledning til helsepersonell (Tverrfaglig intervensjonsmodell for utfordrende atferd ved demens, Marte Meo).

Kontakt

Telefon
55381880
Poliklinikken
Besøksadresse
Ulriksdal 8(Google maps)
5009 Bergen
Telefon
55381880
mandag - fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt

Buss

​Sjekk skyss.no og ruter som går forbi Ulriksdal

Praktisk informasjon

Parkering

​Parkeringen til Haraldsplass benyttes

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.