KLASSISK, KVALITET & GODE RÅVARERPå kjøkkenet til NKS Olaviken har vi høye ambisjoner for våres Mat og servering.Vi ønsker at skape appetitt og matglede hos våres brukere og tar derfor utgangspunkt i det norske og tradisjonsrike maten som følger årstidene. På kjøkkenet baker vi ferske brød og rundstykker hver dag, samt all vår kaffemat.Det viktigste for oss er at skape gode smaksopplevelser, og vi serverer derfor hellere en kake bakt med smør enn en kake bakt med margarin.Det kjøkkenpersonalet, dere møter ved våres serveringsvogner, er ansatt i kjøkkenet og har vært på med å tilberede maten. De vil meget gjerne fortelle deg om de forskjellige retter, som vi har laget– likeså vil de naturligvis også gjerne hører din mening om maten.
Velkommen til en god smaksopplevelse på NKS Olaviken.God mat – godt behandlet
Sjekk Skyss.no og rute 485
Parkeringsplassen er bak sykehuset og gangavstand til inngang A
Vi ønsker deg velkommen til NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus og vil at du ved innleggelsen til utredningsoppholdet noterer deg følgende: Ta med rikelig med tøy. Sykehuset vasker ikke pasienttøy.Husk å ta med toalettsaker: tannkrem / tannbørste, såpe, sjampo osv.Vi ønsker at du ikke har med deg større pengebeløp eller bankkort, men det er fint om du har med ca kr 500 til privat forbruk.Det er viktig at du tar med briller, høreapparat, rullator eller andre personlige hjelpemidler. Vi anbefaler at det ikke medbringes barberhøvler, men at du heller tar med barbermaskin.Hvis du røyker - ta med tobakk.Dersom du har mottatt skjema om «min livshistorie» er det fint om du tar dette med. Du ønskes velkommen til oss og vi håper du vil ha nytte av oppholdet!
Visittiden er som hovedregel mellom kl 16:00 og 18:30. Vi ber om at pårørende alltid ringer på forhånd og avtaler nærmere besøkstidspunkt og lengde. Det vil av ulike årsaker kunne skje endringer som gjør at vi fra tid til annen ikke kan ta imot besøkende
På sykehuset finnes det WIFI tilbud til pasienter og pårørende
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.